Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Afskedsreception for sognepræst Freja Boe-Hansen

OKT
02

Afskedsreception for sognepræst Freja Boe-Hansen


Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 12:00
Sted Lynge Sognelade, Lyngevej 8, 4180 Sorø
Afskedsreception for sognepræst Freja Boe-Hansen

Menighedsrådene indbyder alle til afskedsreception for sognepræst Freja Boe-Hansen

Sammen med efterårets trækfugle har sognepræst Freja Boe-Hansen valgt at forlade os og søge mod syd – mod Næstved, hvor hun har takket ja til en spændende stilling i Folkekirkens Skoletjeneste. Vi er meget glade på Frejas vegne og er overbeviste om, at hun med sit vindende væsen, sit kreative ’drive’ og sin innovative teologi vil blive en så stor berigelse for Skoletjenesten, som hun i 7 år har været for os i Lynge og Vester Broby sogne.

Vi er selvsagt ærgerlige over at måtte give slip på den ene af vore to gode sognepræster. Men hvor der er liv, er der bevægelse, og vi er taknemmelige for alt det gode, Freja har været med til at skabe hos os. Vi vil nu bestræbe os på at tiltrække den allerbedste afløser for hende, og hertil mener vi at have gode kort på hånden – frem for alt skønne og energiske menigheder i alle aldre at være præst for!

Søndag den 2. oktober kl. 12 er menighedsrådene værter for en afskedsreception for Freja i Lynge Sognelade, hvor der vil blive serveret et glas og lidt spiseligt. Alle er velkomne.

Bedste hilsner

Tove Christensen og Line Marschner
Formænd for hhv. Vester Broby og Lynge Menighedsråd